Despre noi

Situat intr-o zona centrala si linistita ( pe strada A.I.Cuza la numarul 26) Restaurantul OK dispune de un salon climatizat, o terasa etajata, 4 separeuri si o sala de bal, ideala pentru organizare de nunti, botezuri, evenimente corporate, banchete si orice tip de mese festive pentru aprox. 300 de persoane.

Sala de evenimente dispune de instalatie de filtrare si conditionare a aerului, cu aport de aer proaspat, ring de dans incapator, instalatie audio si garderoba, iar mesele rotunde de 10 – 12 sau 14 persoane vor da clasa evenimentului dumneavoastra.

La cerere oferim servicii adiacente, precum aranjamentul salii, dj, formatie, etc.

Sala de bal s-a deschis in urma cererii tot mai mare din partea publicului de a beneficia de servicii din cele mai bune si intr-o ambianta deosebita.

Restaurantul este amenajat cu mult bun gust, o imbinare intre clasic si modern.

OK  se afla pe primul loc in preferintele clientilor pentru evenimente private, datorita serviabilitatii si a flexibilitatii de care da dovada personalul, datorita ambiantei placute, si nu in ultimul rand datorita politicii de pret foarte convenabila pentru consumatori.

Restaurantul nostru se poate adapta si are meniuri pentru orice buget, dar seriozitatea si profesionalismul personalului ramanand acelasi mereu, adica un comportament impecabil.
Va asteptam sa beneficiati de serviciile noastre ori de cate ori aveti ceva de sarbatorit.